Directeur Nicole Hendrix: Samen sterker

Gepubliceerd op 16 juli 2024

Een thema dat binnen onze organisatie voortdurend centraal staat: samenwerken.
Een recent onderzoek belicht programmatisch samenwerken als een essentiële aanpak voor hedendaagse uitdagingen zoals klimaatverandering en de energietransitie. Steeds meer organisaties stappen over van traditionele werkwijzen naar het denken van in ketens. Deze nieuwe samenwerkingsvorm wordt door opdrachtnemers in het hele land omarmd, wat een mooie ontwikkeling is.

image001 Voor onze eigen collega's, vertegenwoordigers van externe partijen en aannemers, is er een Kennis- en Informatieplatform ontwikkeld. Eén gezamenlijke plek op de SharePoint-omgeving van ons bedrijf, waar alle betrokkenen essentiële informatie kunnen raadplegen: voorafgaand aan, gedurende en na de afronding van een project. Ook weer een stapje in de goede richting om nog beter te kunnen samenwerken.

De samenvoeging van ons bedrijf met Waterschap Limburg komt intussen steeds dichterbij. In september organiseren we een Festival van de Toekomst voor alle medewerkers van WBL en WL. Dit festival dient niet alleen ter inspiratie door innovatieve ontwikkelingen, maar ook om de onderlinge relaties te versterken.

We willen ons gedachtegoed in alle geledingen van onze organisatie en daarbuiten laten groeien. Alleen redden we het niet meer, samenwerking brengt ons verder. Het is mijn doel om te laten zien dat we deze woorden - samen met alle collega's en opdrachtnemers - kunnen omzetten in daden!

Nicole Hendrix
Sectordirecteur Bedrijfsondersteuning